1. Home
  2. 4. Stillingsannonser
  3. Cut-e – Oppsett og funksjonalitet

Cut-e – Oppsett og funksjonalitet

I denne artikkelen vil du lære hvordan du sender ut tester til kandidater og hvordan du kan få sett testresultatene, gjennom vår Cut-e-integrasjon.

Å aktivere Cut-e i RecMan

Følg de to stegene under for å få riktig oppsett til Cut-e:

1. Ta kontakt med Cut-e og informer de om at du ønsker å sette opp Cut-e i ditt RecMan system.
  2. Cut-e enten ta kontakt med oss eller gi deg den nødvendige informasjonen du kan gi videre til en av våre teknikere.
Merk

Oppsett av Cut-e kommer med en liten kostnad.

Oppsett av Cut-e for brukeren din

For å aktivere Cut-e på brukeren din , ta kontakt med en systemadministrator eller gå til Systeminnstillinger -> Medarbeidere -> scroll deg helt ned og finn avhukingen for Cut-e under Integrasjoner (se bildet over).

Utsending av tester til kandidater

1. Når du har huket av kandidatene i søkeroversikten, vil du kunne se at det dukker opp noen alternativer på toppen.
  2. Trykk deretter på Cut-e-knappen.
  1. Kandidatene du har valgt å sende ut til vises her.
  2. Huk av for de testene du ønsker å sende ut.
  3. Når du har valgt testene kan du trykke på Opprett for å opprette de.
  1. Marker boksen ved siden av deltagerens navn for å kunne sende ut testen, eller kunne hente resultatene manuelt.
  2. Disse knappene lar deg enten nullstille (den røde pilen) eller åpne testen i nettleseren (blå pil i boks).
  3. Timeglasset viser at testene ikke har blitt fullført enda. Når testen har blitt fullført vil timeglasset bli byttet ut med en grønn «V».

Evaluating the reports

This image has an empty alt attribute; its file name is cute_article2-1024x269.png

Trykk på knappen, vist i bildet over, for å gå inn i Cut-e visningen. Click on the button shown in the picture above to enter the Cut-e view. En forklaring av visningen kan du lese under:

This image has an empty alt attribute; its file name is cute_article1.png

Når en kandidat har fullført testen(e) du har sendt ut, vil du se en grønn «V». Til høyre for denne, vil du kunne se en «json»-fil (den blå filen i bildet over), som du kan klikke på for å se evalueringen i systemet. Den røde «PDF»-filen er et dokument du kan laste ned ved å klikke på den.

This image has an empty alt attribute; its file name is cute_article-1024x291.png

Her kan du se den forskjellige statistikken (1) som er basert på den valgte normen (2).

Viktig

De ansatte i RecMan har ikke den påkrevde kunnskapen eller sertifiseringen til å gi noen form for informasjon rundt statistikken som vises. For å lære mer om dette, ber vi deg derfor ta kontakt med Cut-e.

Updated on 21/11/2019