1. Home
  2. 4. Stillingsannonser
  3. Cut-e – Oppsett og funksjonalitet

Cut-e – Oppsett og funksjonalitet

I denne artikkelen vil du lære hvordan du sender ut tester til kandidater og hvordan du kan få sett testresultatene, gjennom vår Cut-e-integrasjon.

Aktivere Cut-e i RecMan

Følg de to stegene under for å få riktig oppsett til Cut-e:

1. Ta kontakt med Cut-e og informer de om at du ønsker å sette opp Cut-e i ditt RecMan system.
  2. Cut-e vil enten ta kontakt med oss eller gi deg den nødvendige informasjonen du kan gi videre til en av våre teknikere.
Merk

Oppsett av Cut-e kommer med en liten kostnad.

Oppsett av Cut-e for brukeren din

For å aktivere Cut-e på brukeren din , ta kontakt med en systemadministrator eller gå til Systeminnstillinger -> Medarbeidere -> scroll deg helt ned og finn avhukingen for Cut-e under Integrasjoner (se bildet over).

Utsending av tester til kandidater

1. Når du har huket av kandidatene i søkeroversikten, vil du kunne se at det dukker opp noen alternativer på toppen.
  2. Trykk deretter på Cut-e-knappen.
  1. Kandidater som har blitt valgt.
  2. Huk av for relevante tester.
  3. Etter du har valgt testene, så kan du klikke på Opprett for å generere testene.

Etter at testene er generert vil du få en bekreftelse på at de ble opprettet. Du vil også få muligheten til å sende en e-post til kandidatene med en lenke til testene.

Evaluering av rapporter

Klikk på knappen i den blå menyen i bildet over for å gå til Cut-e visningen. Under vil vi gå gjennom de ulike områdene:

Note

For mScripts tilhørende Cut-e; klikk her.

Dette er en oversikt over hvor du kan jobbe med kandidatene etter at testene er sendt ut. Som vi kan se, inneholder den diverse data og muligheter.

1. Her kan du velge hvilken norm resultatene skal måles mot.
  2. Velg hvilken test du vil generere rapport for.
    Du kan også markere her for å hente resultatene manuelt dersom de ikke dukker opp.
  3. Klikk her for å generere rapport eller hente resultat.
    Når en rapport er generert, vil det også opprettes en kopi som legger seg under «Filer» på kandidatkortet.

Dersom du ønsker at en norm skal være standard, kan du ta kontakt med vår support.

This image has an empty alt attribute; its file name is cute_article-1024x291.png

I denne visningen kan du velge hvilken rapport du ønsker, hvilken norm resultatene skal måles mot, og hvilket språk du ønsker rapporten på. Så klikker du på knappen for å generere den.

Knappen til venstre vil nullstille en test om det er behov for det.

Status
Når en kandidat har fullført en test du har sendt, vil det grå øyet endre seg til en grønn hake.

Resultater
En «json» fil, som du kan klikke på. Denne vil gi deg mer resultatdata som kan brukes til å evaluere dataene nærmere i RecMan.

Rapporter
Her dukker rapportene du genererer opp. Disse kan du laste ned ved å klikke på ikonet.

T-score
Denne scoren vil oppdateres så fort en kandidat er ferdig med testen.

Cut-e admin
En lenke til din Cut-e admin side, som du kan bruke som en backup løsning i tilfelle noe arbeid må gjøres manuelt, som å slette en test.

Cut-e Test URL
En lenke til testene som er sendt til denne kandidaten. Så hvis kandidaten ikke finner lenke som ble sendt tidligere, så kan du kopiere denne og sende den på nytt. Eller så kan du huke av i boksen til venstre og sende en e-post med vedlagt mScript.

Viktig

De ansatte i RecMan har ikke den påkrevde kunnskapen eller sertifiseringen til å gi noen form for informasjon rundt statistikken som vises. For å lære mer om dette, ber vi deg derfor ta kontakt med Cut-e.

Updated on 24/02/2020