1. Home
  2. Knowledge Base
  3. 14. Eksport
  4. Fakturaeksport
  5. Fakturaeksport – PowerOffice GO API

Fakturaeksport – PowerOffice GO API

Oppsett for integrasjon mellom RecMan og PowerOffice GO

Opprette API-nøkkel i PowerOffice GO

Som Admin i PowerOffice GO så går du til Innstilinger -> Utvidelser

1. Trykk på «Legg til utvidelse»
  2. Velg «Egendefinert».
  3. Legg in RecMan´s Applikasjonsnøkkel:
    29b85f0d-5420-42a5-b6d9-8efd185c3662
  4. Kopier Klientnøkkel – Det er denne som du legger in i Recman, se instruksjon lenger ned i artikkel.
  5. Trykk OK

Aktiver PowerOffice GO API integrasjonen og legg til API-nøkkel i RecMan

1. For at aktivere PowerOffice GO API i RecMan, gå først til Systeminnstillinger og trykk på Økonomi.

2. Trykk på fakturaeksport.
3. Huk av for PowerOffice GO, lengs ned i listen.
4. Trykk på den avdeling ni ønsker at bruke PowerOffice GO till.

5. Gå deretter lengst ned på siden og på «Rediger» på PowerOffice Go. Legg til «Client Key» (hentes i PowerOffice) og trykk lagre.

Still in produkter i RecMan

Her er det viktigt at man har et korrekt produktoppsett som matcher de innstillinger man har i PowerOffice GO hva gjelder:

• Kreditkonto
  • Debitkonto
  • MVA kode.

Har man produkten siden tidligere i Poweroffice GO, så trenger man også sette samme produktnr for denne i RecMan. Om ikke produkten eksisterer siden tidligere i PowerOffice GO, så opprettes den automatisk ved overføring.

Eksporter faktura eller kreditnota fra RecMan til PowerOffice GO

For at eksportere en eller flere faktura/kreditnota til PowerOffice GO, gå til fakturaoversikten i RecMan. Økonomi i menyen så trykk på fakturaoversikt i blå meny.

1. Marker ønsket fakturaer eller kreditnota
  2. Trykk på PowerOffice GO for direkteoverføring. Du vil nå får en bekreftelse eller feilmelding som beskriver hva som eventuellt må justeres.

Hva blir eksportert?

Kundinformasjon

• Navn
  • Org nr
  • Adress
  • Epost
  • Telefonnr

Projektinformasjon

• Projekt nr
  • Navn

Fakturainfo

• Produkt nr
  • Produktnavn
  • Mva kod
  • Kreditkonto
  • Pris per enhet
  • Antall
  • Kundens referens (hentes fra prosjekt i RecMan)
  • Vår referens (hentes fra prosjekt i RecMan) MERK at referens må ligge inne i PowerOffice GO som ansatt for at den skal bli synlig.

Kreditnotainfo

• Produktnr
  • Produktnavn
  • Mva kod
  • Kreditkonto
  • Debit konto
  • Pris per enhet
  • Antall
  • Kundens referens (fra prosjekt)
  • Vår referens (fra prosjekt) MERK at referens må ligge inne i PowerOffice GO som ansatt for at den skal bli synlig.
Updated on 15/09/2021