1. Home
  2. Ført arbeid – Artikkel visning

Ført arbeid – Artikkel visning

I denne visningen kan du se ført arbeid på det laveste nivået – artikkel. Visningen grupperer artikkel per ansatt per dag. Dette kan være hjelpsomt hvis du skal håndtere spesifikke artikler. Ved å bruke forskjellige filtre på venstre side, vil denne visningen bli et kraftig verktøy for håndteringen av ført arbeid i RecMan.

1. Avhengig av hvilket filter du har valgt, vil du kunne bruke forskjellige funksjoner i visningen. Velger du Til godkjenning vil det dukke opp flere knapper når du huker av en rad (se nummer 2.).
  2. Knappen som alltid vil være synlig, er «Last ned til excel-ark». Hvis tipset fra 1. blir fulgt, vil du i tillegg kunne se Godkjenn timer, Slett, Knytt til underprosjekt og Flytt arbeid dukke opp.
  3. Får å velge antall rader, kan du bruke denne rullegardin-menyen.
  4. Hver rad har et sett med knapper som kan brukes som snarveier og informasjon. Knappene er Ført arbeid, Se/rediger jobb, Se notat, og informasjon. «(i)» gir detaljert informasjon for den spesifikke raden.
Merk

Ønsker du å lese om de forskjellige symbolene i ført arbeid, kan du trykke her.

Tilbake til ført arbeid i RecMan.