1. Home
  2. 6. Bemanning
  3. Ført arbeid – Måned

Ført arbeid – Måned

Denne visningen grupperer Ført arbeid for ansatt per måned. Ved å bruke filtrene på venstre side, vil man kunne finne spesifikt arbeid innenfor den gitte måneden, noe som igjen vil gi tilgang til relevant data (se nummer 2.) og snarveier (se nummer 3.).

Les videre for å lære om punktene i bildet over:

1. Etter å ha valgt en eller flere rader, vil en knapp for å laste ned et excel-ark med informasjon, dukke opp. Du kan velge å inkludere lønn og fakturainformasjon. Rapporten er også veldig god, skulle man ønske å ta ut en månedlig oversikt over ført arbeid.
  2. Ved å bruke denne rullegardin-menyen, vil du kunne velge hvor mange rader som skal være synlig i visningen.
  3. Et sett med knapper som fungerer som snarveier dukker opp om en rad blir markert. Snarveien vil gjelde for den raden du velger å trykke på. Snarveiene er; Ført arbeid, Prosjekt, og se/rediger jobb.

Gå tilbake til Ført arbeid i RecMan.

Updated on 08/11/2019