1. Home
  2. Ført arbeid – Uke

Ført arbeid – Uke

Denne visningen grupperer ført arbeid – per ansatt – per uke. Ved å bruke filtrene til venstre, kan denne vinsingen hjelpe til med å finne spesifikke ført arbeid innenfor en valgt uke. dette vil igjen gi deg en rask tilgang til snarveiene (se nummer 2.).

Les videre for å lære om punktene i bildet over:

1. ved å bruke denne rullegardin-menyen, vil du kunne velge antall rader som skal vises.
  2. Et sett med knapper som fungerer som snarveier dukker opp her. De er knyttet til den ansatte det gjelder. Knappene er; Ført arbeid, Prosjekt og Se/rediger jobb.