1. Home
  2. Knowledge Base
  3. 14. Eksport
  4. Lønnseksport
  5. Lønnseksport – PowerOffice GO API

Lønnseksport – PowerOffice GO API

Oppsett for integrasjon mellom RecMan og PowerOffice GO

Opprette API-nøkkel i PowerOffice GO

Som Admin i PowerOffice GO så går du til Innstilinger -> Utvidelser

1. Trykk på «Legg til utvidelse»
  2. Velg «Egendefinert»
  3. Legg in RecMan’s Applikasjonsnøkkel:
    29b85f0d-5420-42a5-b6d9-8efd185c3662
  4. Kopier Klientnøkkel – Det er denne du legger in i RecMan, se instruksjon lengre ned i artikkel
  5. Trykk OK

Aktiver PowerOffice GO API lønn integrasjon og legg til API-nøkkel i RecMan

1. Gå til Systeminnstillinger i RecMan og trykk på Bemanning

2. Trykk på Eksport i menyen
3. Velg avdeling : Alle
4. Huk av for PowerOffice GO lengst ned i listen
5. Velg avdeling du vil aktivere for PowerOffice
6. Trykk på «Rediger» på PowerOffice GO
7. Legg inn API nøkkel som du hentet ut fra PowerOffice, beskrevet lenger opp i artikkel. Trykk «Lagre» -> Ferdig

Still in produkter i RecMan

Her er det viktigt at man har et korrekt produktoppsett som matcher de innstillinger man har i PowerOffice GO hva gjelder:

• Kreditkonto
  • Debitkonto
  • MVA kode

Har man produktet siden tidligere i PowerOffice GO, så trenger man også sette samme produktnr for denne i RecMan. Om ikke produkten eksisterer siden tidligere i PowerOffice GO, så opprettes den automatisk ved overføring.

Still in lønnsart

Det er viktig at de lønnsartikler man bruker i RecMan blir stillt in med riktig lønnsart som matcher den lønnsart som gjelder i PowerOffice GO. Systeminnstillinger -> Bemanning i RecMan.

Eksporter lønnsgrunnlag fra RecMan til PowerOffice GO

For at eksportere en eller flere lønnsgrunnlag til PowerOffice GO, gå til Lønnsgrunnlag i RecMan. Prosjekt i hovedmenyen så trykk på Lønnskjøring -> Lønnsgrunnlag i blå meny.

1. Marker ønsket Lønnsgrunnlag
  2. Trykk på PowerOffice GO for direkteoverføring. Du vil nå får en bekreftelse eller feilmelding som beskriver hva som eventuellt må justeres

Ansattnr i RecMan og PowerOffice.

Om du har opprettet ansatte siden tidligere i PowerOffice, så må ansattnr fra RecMan legges in i felt «Ekstern kode» på Ansattkortet i PowerOffice.

Hva blir eksportert?

Lønnslinjer

• Lønnsartikler
  • Fraværsartikler
  • Tillegg og fratrekksartikler
  • Lønnsart
  • Antall
  • Verdi

Ansattinfo

• Navn
  • Epost
  • Telefonnr
  • Ansattnr
  • Personnr
  • Adresse
  • Personnummer utland (Ikke mulig at eksportere i API per nå, NOT SUPPORTED)
  • D-number
  • Bankkonto
  • Bankkonto utland
  • IBAN
  • BIC/SWIFT

Bra å vite

• Det er for øyeblikket ikke mulig å opprette eller importere «Arbeidsforhold» via API. Du må konfigurere det i Poweroffice Go manuelt først.
Updated on 15/09/2021