1. Home
  2. 13. Admin & systemoppsett
  3. Nettsikkerhet og Antivirus

Nettsikkerhet og Antivirus

Vi i RecMan er stolte av å ha fått et nytt partnerskap med en ledende antivirus-leverandør som har sky-basert oppdagelse i verdensklasse og stopper nettsikkerhets-trusler med opptil 30 forskjellige antivirus-programmer til din dispensasjon. Dette vil si at du har muligheten til å bruke det samme verktøyet som beskytter organisasjoner som kjernekraftverk, økonomiske institusjoner, stat-og utdanningsinstitusjoner og IT-selskaper.

Data overføring, som fil-opplasting og vedlegg i e-post kan potensielt bære målrettede angrep som kan skade en organisasjons ryke, økonomi og kandidat og/eller kundeforhold. RecMan sin løsning gir organisasjoner en løsning som beskytte organisasjoner fra sikkerhetstrusler i data som kan komme fra forskjellige kilder, som for eksempel nettet og e-post.

RecMan leverer en solid antivirus-analyse ved å kombinere flerskanning med avansert trussel-intellekt. Nøye analyse blir gjort på hver enkelt mistenkelig fil og går gjennom en nøye analyse og skann. Disse nettsikkerhetsleverandørene er så nøyaktige at de ofte klarer å identifisere virus nærmest i nåtid.

Fordi enslige antivirusprogrammer ikke nødvendigvis leverer en tilstrekkelig nettsikkerhet alene, ved å identifisere og avvæpne alle trusler, er RecMan sin løsning at man vil få flere antivirusprogrammer for å gi en overlegen prosess i å finne allerede-eksisterende og ukjente trusler, og levere beskyttelse for spredning av virus med en rask manøver.

Hva betyr dette for deg?

Alle filer du laster opp fra kandidater, kontaktpersoner og medarbeidere blir skannet nøye, og i tillegg vil alle filene du mottar via e-post i RecMan bli skannet. Alt dette blir gjort så du kan føle deg så trygg som mulig fra ondsinnede aktører, kandidater med deres PC fulle av virus blant annet. Dette reduserer også muligheten for at dere skal kunne gi virus videre til deres kunder eller medarbeidere ved å dele infiserte filer.

Forskjellige pakkeløsninger

Du kan velge mellom forskjellige pakkeløsninger avhengig av hvor mye sikkerhet man skulle ha behov for.

Jo flere antivirusprogrammer, jo lavere er sannsynligheten for at et virus ikke skal bli funnet. Dette er på grunn av at forskjellige antivirus kan oppdage forskjellige virus.

Skanning av vedlegg i e-post

Velger man en pakke som inkluderer skanning av e-post, vil man kunne skanne alle vedlegg mottatt via e-post integrasjonen i RecMan.

Rescanning

Ofte dukker det opp helt nye virus, og antivirus-programmene trenger i den sammenheng å oppdatere sin database for å kunne gjenkjenne viruset. Dette vil si at antiviruset kan ha skannet alle filene, men at viruset var så nytt at det ikke ble avdekket. Dette er grunnen til at vi i noen av pakkene tilbyr muligheten til å skanne filer periodisk. Da vil man kunne finne virus som tidligere var helt ukjent for antivirus-programmet.

Jo kortere disse intervallene er, jo kortere tid får viruset på seg til å klare å spre seg videre før det blir funnet og fjernet av antivirus-programmet.

RecMan vil alltid skanne filer når de blir lagt inn i systemet, men man har derfor også muligheten til å velge forskjellige skann-intervaller avhengig av hvor høyt sikkerhetsnivå man skulle behøve.

De forskjellige intervallene er 24, 48 og 72 timer senere.

Noen pakker legger også tilrette for en re-skann av alle filene i deres RecMan system på en ukentlig eller månedlig basis.

La oss komme i gang!

Du kan kontakte oss på support for å lære mer om antivirus, eller besøke vår sikkerhetsside i Systeminnstillinger på for velge en av de forskjellige pakkene (https://www.recman.no/user/security.settings.php).

Updated on 12/11/2019

Was this article helpful?

Related Articles