1. Home
  2. 3. Prosjekter
  3. Opprette et tilbud

Opprette et tilbud

Denne artikkelen har som hensikt å gi deg en kort forklaring på hvordan opprettelse og utsending av tilbud, fra prosjekt, fungerer i systemet.

Gå til kundeprosjektet du ønsker å sende et tilbud fra. Dette kan gjøres ved å trykke på Prosjekter fra hovedmenyen, for så å velge det prosjektet tilbudet skal sendes fra. Trykk på Tilbud / avtale fra prosjektkortet for så å trykke på opprett (se bildet over).

Bildet over viser hvordan det ser ut å opprette et tilbud før det sendes ut. Følg de nummererte stegene i bildet over for å få en bedre forståelse av hva de forskjellige områdene i bildet:

  1. Her skriver du navnet på tilbudet som skal sendes ut, velger bakgrunn på tilbudet og bestemmer om tilbudet krever en signatur eller ikke.
  2. Du kan velge hvem som skal stå som referanse fra rullegardin-menyen, det kan være deg selv eller en av dine medarbeidere. Du kan også velge hvem som skal stå som kundereferanse og velge hvilken type tilbud du skal sende, velge språket og legge til et tekstfelt som mottaker vil kunne kommentere i.
  3. Når man sender ut tilbud knyttet til rekruttering eller lignende, kan man legge ved en «Forecast» hvor du kan sette verdi og sannsynlighet på tilbudet som sendes ut. Du kan også sette en leveringsdato. Leveringsdatoen vil også synes på selve prosjektet.
    Merk

    Du kan enten velge å sette min/maks verdi eller en estimert verdi.

  4. Ved å trykke på denne rullegardin-menyen, vil du kunne velge mellom de forskjellige tilbudsmalene dere har opprettet i systemet. Denne malen er altså tilbudet som kunden vil åpne når de trykker på linken fra selve e-posten de mottar.
  5. Om du ønsker å legge ved dokumenter eller filer i tilbudet, kan du gjøre det ved å trykke på denne knappen.

Kunden som mottar e-posten vil bli videreført til tilbudet via en link i e-posten. Skriv inn e-post-adressen, emne og link tittel. Har du en meldingsmal du ønsker å bruke, kan denne velges ved å trykke på rullegardin-menyen «Mal», som vist i bildet over.

Ved å bruke knappene på toppen av siden kan du velge å gå tilbake, slette tilbudet, oppdatere eller forhåndsvise det. Er du sikker på at tilbudet er klart, kan du velge å opprette det, eller å sende det øyeblikkelig.

Updated on 25/11/2019

Was this article helpful?

Related Articles