1. Support

Support

Dersom du har spørsmål knyttet til bruken av systemet etter å søkt i hjelpesenteret så skal disse sendes til support@recman.no  eller du kan ringe (+47) 24 07 77 07.

Fjernsupport

Fjernsupportprogrammet (TeamViewer) gjør at våre supportmedarbeidere kan se det samme som du selv ser på din egen PC. Dette gjør det mye enklere og raskere å løse utfordringen du måtte ha.

Last ned

Klikk her for å laste ned fjernsupport-programmet.

Tips

Ha gjerne vårt fjernsupportprogram oppe å kjøre før du ringer inn til supporten, så vil henvendelsen gå raskere.

Når fjernsupport-programmet er lastet med så må du åpne/ kjøre programmet. Dette gjøres litt ulikt av hvilket operativsystem du sitter på.

Edge / Explorer – Windows

fjernsupport edge gif

Chrome – Windows

fjernsupport chrome win gif

Chrome – Mac (OSX)

fjernsupport chrome osx

Firefox – Windows

fjernsupport firefox gif

Tips oss

Er det et generelt ønske om ny funksjonalitet eller tips så anbefaler vi deg å bruke «tips oss»-funksjonen som du finner på hjemskjermen fremfor å ta dette med support. Da vil tipset komme direkte inn i vår tips og forbedringsliste på en strukturert måte, som vi ser på når vi kontinuerlig videreutvikler systemet.

tips oss knapp